Wenst u uw woning of bedrijf te beveiligen, zonder kabels te hoeven trekken? Dan is het AJAX alarmsysteem het perfecte draadloze systeem. Het is een compleet meldsysteem waarop maximaal 100 integreerbare draadloze melders aan kunnen worden gekoppeld om een perfecte beveiliging te garanderen.

AJAX is een uiterst betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos communiceert binnen uw huis of bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde hardware, volgens norm: EN 50131-1 Grade 2.

Dankzij het elegante, tijdloze design passen de componenten (wit of zwart) in elk interieur. Dit alles zorgt voor een alarmsysteem dat zowel op gebied van kwaliteit, design en veiligheid ongeëvenaard is.

Hub

Alle contacten, detectoren en sirenes worden gekoppeld aan de centrale hub. Ook als je later nog extra componenten wenst, kunnen deze heel gemakkelijk worden toegevoegd aan het bestaande AJAX systeem. Het volledige systeem kan eenvoudig worden bediend met de AJAX app. Deze app maakt via een beveiligd kanaal verbinding met uw hub via de AJAX Cloud-server.

Een draadloos alarmsysteem van AJAX is net even betrouwbaar als een bekabeld alarmsysteem. Dankzij de Jeweller-technologie bedraagt de reikwijdte tussen de detectoren en de hub tot 1.700 meter in open ruimte. Als deze verbinding verstoord zou worden, stuurt de hub automatisch een melding naar alle gebruikers. Zelfs als de stroom van het gebouw uitvalt, zal de hub uw woning/bedrijf tot 16 uur lang beschermen met een ingebouwde reservebatterij.

Bedieningspaneel

Draadloze touchkeypad om het Ajax beveiligingssysteem in- en uit te schakelen. Het systeem kan ook bediend worden met een badge. Op deze manier hoeft u niet elke keer een code in te typen.

Magneetcontacten

Deze draadloze magneetcontacten worden op uw ramen en/of deuren geplaatst. Bij opening van een raam of deur, wordt het alarm geactiveerd.

Bewegingsdetectoren

Draadloze bewegingsdetector die de eigenaar waarschuwt bij de eerste tekenen van inbraak thuis of op kantoor.

Sirenes

De binnen- en buitensirene schrikken indringers af met een luid alarm en trekken de aandacht van de buren.

Branddetectoren

Draadloze branddetectoren met temperatuursensor die de veiligheid in de ruimte 24 uur per dag bewaken. Rook en grote temperatuurschommelingen worden onmiddellijk gemeld.

Overstromingsdetector

De overstromingsdetector identificeert lekken bij de gootsteen, badkuip, wasmachine, vaatwasser, boiler, enz. Deze activeert het alarm bij de eerste tekenen van een overstroming en waarschuwt u als het water opdroogt.

Contacteer ons