Alarmsysteem op maat

Elke woning of bedrijf is uniek en niet iedereen heeft dezelfde noden qua beveiliging. Hendrickx Security werkt een beveiligingsconcept uit, steeds op maat, met kwaliteitsvolle materialen en zorgt ervoor dat het optimaal aangepast is aan uw dagelijks (werk)leven. Hierbij wordt ook rekening gehouden met latere uitbreidingsmogelijkheden, bekabeld en/of draadloos. Dit zowel voor nieuwbouw als voor bestaande panden.
Is uw bestaand systeem aan vernieuwing toe? Hendrickx Security zorgt voor de oplossing.
Zonder ingrijpende bekabelingswerken kan dit snel en vakkundig vervangen worden door een nieuw en innovatief systeem met vernieuwde garantieperiode.
Indien uw behoeften in de toekomst veranderen, kan het systeem eenvoudig worden aangepast.

Service

Na de installatie is Hendrickx Security 24u/7 bereikbaar voor dringende storingen en technische defecten.

Om een beveiligingssysteem optimaal te laten werken en onnodige defecten te vermijden, is het vereist dat dit correct en van nabij wordt opgevolgd. Niet alleen wordt er naar de werking van uw systeem gekeken, ook wordt de eventuele doormelding naar de meldkamer gecontroleerd. Men gaat hierbij na of het alarmsysteem geen valse alarmsignalen genereert en/of het alarmsysteem wel degelijk het juiste alarmsignaal genereert bij binnendringing. Zo kunnen storingen of defecten voorkomen worden, snel opgespoord en hersteld worden zodat de installatie optimaal kan blijven werken.

Een jaarlijks (verplicht) nazicht en onderhoud is dus noodzakelijk voor een vlotte en feilloze werking van uw systeem.

Overtuigd? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gratis bezoek en om een vrijblijvende oplossing op uw maat uit te werken.

Vergeet niet om uw alarmsysteem te registreren op www.registreerjealarm.be

Contacteer ons