Zorg voor een veilig gevoel

Elk jaar gaan er vele woningen of bedrijven in vlammen op. Uw investering loopt grote rook- en waterschade op of de gevolgen zijn dramatisch: nog al te vaak vallen er menselijke slachtoffers. Daarom is brandbeveiliging van groot belang, deze zorgt voor een tijdige signalering van een beginnende brand. Zo kan u tijdig ingrijpen.

rookmelder in alarm

Branddetectiesysteem

Wij plaatsen onder meer autonome rookmelders op batterijen. Autonome branddetectoren werken op een ingebouwde batterij en zijn zeer eenvoudig te plaatsen, zonder bekabeling. Kwaliteitsvolle autonome branddetectoren hebben een levensduur van 10 jaar, bij deze detectoren kunt u vaak de batterij niet vervangen.

Als vergund installateur plaatst Hendrickx Security ook geïntegreerde rookmelders, branddrukknoppen en brandsirenes. Het is zelfs mogelijk dat de branddetectiecentrale u per sms verwittigt van mogelijk brandgevaar of u wordt op de hoogte gebracht via de meldkamer. Deze contacteert dan de vooraf aangeduide bevoegde personen in volgorde en is zelfs indien nodig bevoegd om de hulpdiensten te verwittigen. Op deze manier wordt u op de hoogte gebracht ook al bent u niet zelf in de woning of bedrijf aanwezig!

Koppeling met alarmsysteem

Wanneer uw woning beveiligd is door een door ons geplaatst alarmsysteem kunnen branddetectoren mee in dit systeem geïntegreerd worden.
Dit heeft als meerwaarde dat ook uw sirenes van het alarmsysteem gaan loeien bij een brandmelding en als u doormelding heeft via de smartphone applicatie of naar de meldkamer dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Indien uw bedrijf voorzien is door een door ons geplaatst alarmsysteem kunnen we deze met elkaar koppelen. Op deze manier gebeurt de doormelding van het branddetectiesysteem via het alarmsysteem naar de meldkamer zonder bijkomende componenten.

Laat uw investering niet in vlammen opgaan en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte om een doeltreffende en gebruiksvriendelijke brandbeveiliging te plaatsen.

Contacteer ons