Zien en gezien worden

Camerabewaking is een ideaal hulpmiddel in en rond uw woning, winkel of bedrijf. De zichtbare camera’s schrikken mogelijke daders af. De (bewaarde) beelden geven meer informatie bij het opsporen van eventuele daders en/of registreren de nodige bewijzen. Vergund installateur Hendrickx Security adviseert u waar de camera’s moeten hangen om een optimale beveiliging te garanderen.

lens van camera

Bewakingssystemen

Wie bevindt er zich rond uw woning? Wie meldt er zich aan op uw bedrijf wanneer u er niet bent? Wat is er gebeurd? Met professionele camerabewaking heeft u zowel live streaming maar kan u ook beelden opvragen van een tijdje terug. Hendrickx Security werkt met kwaliteitsvolle materialen waardoor u zeker kan zijn van een uitstekende beeldkwaliteit. U kunt steeds uw beelden bekijken via monitor, pc, tablet of via uw smartphone.

Totale beveiliging

Camerabewaking kunt u combineren met een alarmsysteem.
Het alarmsysteem waarschuwt en verwittigt, het camerabewakingssyteem vult aan: zien en registreren van belangrijke informatie of bewijs.

Privacy wetgeving

Volgens de privacy wetgeving dient u uw camera’s te registreren via www.aangiftecamera.be. Eveneens dient u volgens de wet van 21.03.2007 verplicht de aanwezigheid van camera’s aan te kondigen met camerabewakingsborden of –stickers. Hendrickx Security helpt u graag met de registratie en levert de gepersonaliseerde borden en stickers om aan alle wettelijke voorschriften te voldoen.

Heeft u interesse in camerabewaking voor uw woning of bedrijf, dan komen we graag bij u langs om een advies op te maken. Elke situatie is uniek en het is daarom aan te raden om alles afzonderlijk te bekijken en te analyseren omwille van de vele mogelijkheden.

Contacteer ons